top of page

VANLIGA FRÅGOR

Ditt hjälpcenter

Har du en fråga? Vill du veta mer om uthyrningsprocessen? För att hjälpa dig att få dina svar så snabbt som möjligt har vi satt ihop en lista över populära frågor vi fått från våra kunder, med tillhörande svar. Hittar du inte det du söker? Hör av dig så hjälper vi dig mer än gärna.

Är det lagligt med studentflak i år?

Ja, i skrivande stund. 🙂 Dock kan polismyndigheten förbjuda fortsatt färd om man tillexempel kastar flaskor utanför flaket eller vid annan incident. Om så sker avbryts färden på platsen. Se gärna transportstyrelsens hemsida för aktuell information och rekommendationer.

Vad kan ni mer erbjuda?

Till skillnad från andra bolag som erbjuder studentflak så finns vi på plats året runt. Vi arbetar professionellt med bokning av utrustning och kan därför hantera våra studentflaksbokningar med mycket större säkerhet och erfarenhet än de företag som ägnar 2 veckor, mindre än 4% av året på att hantera bokningar! Vi har 100% fokus. Året runt. Vi har också all ljudutrustning internt, och kan därför på ett helt annat sätt garantera att ditt studentflaksåkande verkligen kommer att bli lyckat.

Har ni även studentflak utanför Malmö och Lund?

Javisst. Vi arbetar lokalt inom Skåne. Eftersom åkerierna utgår från Malmö/Lund-området kan vi erbjuda Studentflak upp till 12 mil från Malmö/Lund. Kostnad tillkommer utanför Malmö/Lund. Tillägget för  t.ex. Vellinge, Trelleborg, Helsingborg är inte så stort. Slå en signal eller maila oss för mer information.

Vad ingår i paketen?

Alla paket inkluderar nödvändiga kablar, elverk inkl. elskadeförsäkring, slutsteg till högtalarna samt presenningar och spännband. Allt inklusive upp och nermontering. I priset ingår 3,5mm miniteleanslutning (även kallat ”AUX-sladd”), så att ni kan spela upp musiken via

iPad/smartphone. I priset ingår montering & demontering.

Behöver vi ha flakvärd?

Nytt för år 2023 kommer det ingå en flakvärd på våra paket som standard. Flakvärden har kontakt med chauffören, kan en del om tekniken men är där mest för säkerheten när det behövs. 

Kan man hyra bara lastbilar från er?

Nej, vi hyr inte ut lastbilar UTAN ljudanläggningar.
Vi hyr ut lastbilar med rejäla ljudanläggningar installerade. Man kan däremot gärna hyra endast ljudutrustning

från oss om man har egna kontakter på lastbilar, traktorer eller annat fordon. 

Hur stora är era flak och har det tak?

Våra flak är cirka 2,5 x 6m stora, och 2,5 x 5,0 meter när ljudanläggningen är borträknad. dvs, där FINNS så mycket yta att dansa loss på.

Nej, det är öppna lastbilar.

När dekorerar man flaket, och vem gör detta?

Lastbilen kommer till skolan i god tid innan utsläppet. Då dekorerar ni flaket. Oftast brukar man be några syskon, föräldrar eller vänner, eftersom ni själva är inne i skolan när lastbilen kommer.

Kan ni erbjuda ett bättre pris?

Det gör vi redan. 😉 Vi satsar på att hålla ett vettigt pris där vi kan garantera en 100%ig kvalité och service. Det kan hända att vi ligger något högre i pris än vad det kostar hos den billigaste leverantören, men i jämförelse med de allra flesta av våra konkurrenter så ligger vi faktiskt oftast bäst till även här. Att vi sen har hanterat studentflak sen före millenieskiftet och är den absolut största leverantören av studentflak i Malmö/Lund är också en trygghet för er. Men visst har vi vissa rabatter, slå oss en signal eller maila så berättar vi vad vi kan erbjuda.

De som anlitar oss vill ha ett bra pris, men gör det inte främst för att spara 50-100kr per man på flaket, utan för att man vill ha den absolut säkraste, bästa och mest seriösa leverantören. Om du vill ”chansa lite” på om lastbilen kommer eller ej, att ljudanläggningen kanske håller måttet och att det ”nog” fungerar som det skall… Då är inte vi rätt leverantör. 😉

bottom of page