Hur fungerar det?

Så här enkelt fixar du studentflaket!

1. BOKA PAKET

Boka / Reservera ditt studentpaket genom att kontakta oss per telefon 010-33 33 100 eller mail, info@highway.nu.

Vill du kanske ha ett extra stort flak? Eller en extra rökmaskin? Fråga oss gärna. Ring eller maila.
Så snart du vet att ni är intresserade så kan ni RESERVERA ett studentflak. Ni riskerar då ingenting, och kan aldrig bli skyldiga oss några pengar för att ni gjort en reservation. Men med en reservation så garanterar vi att vi håller ett paket till er under en viss tid, så ni hinner samla ihop pengar i klassen. Därefter kan ni göra om reservationen till en bokning.

2. BETALA & SKRIV AVTAL

När du vill boka ditt paket så meddelar du oss så bestämmer vi en dag och tid som passar dig då du kommer ut till oss och skriver avtal och betalar för ditt paket. Eller så löser vi allting via mail. Vilket ni föredrar. Ni kan betala per bankgiro, med kort eller swish.

Givetvis får du även lyssna på utrustningen som du bokar när du är ute hos oss.
När avtalet är klart och ni har betalat är er bokning definitiv. Om detta görs på distans har ni givetvis 14 dagars ångerrätt. För att utnyttja er ångerrätt kontaktar ni oss (helst via mail) och meddelar att ni ångrat er. Vi återbetalar då pengarna inom 10 arbetsdagar. Om ni ej ångrar er inom 14 dagar är bokningen definitiv även från er sida.
Cirka 3 veckor innan ni tar studenten kommer ett mail med bokningsnummer och telefonnummer till chauffören så ni kan bestämma detaljer för dagen direkt med chauffören.

3. DEKORERA

På studentdagen kommer lastbilen ut till er med monterad anläggning på avsedd tid, och ni dekorerar där flaket med era banderoller, björkris och andra dekorationer. Fram och baksida av lastbilen utgörs av våra banderoller. Resterande sidor kan användas för era banderoller.

4. ÅKA STUDENTFLAK

Sen är det bara att fira!
När rundan sen är slut behöver ni inte tänka på någonting mer än att fortsätta festen hela natten lång. Lastbilen kör iväg med allt skräp, och vi tar hand om nermonteringen av anläggningen.